استخدام، استخدام چیست؟، نکات مهم درباره استخدام، معرفی بهترین شرایط و آگهی های استخدام


راهنمای عناوین این مقاله:

استخدام چیست

انتخاب شغل و عوامل مهم در انتخاب شغل و مصاحبه شغلی

کاریابی آنلاین

مزیت پلتفرم های استخدامی برای کارجویان



استخدام

استخدام چیست

استخدام به توافقنامه ای گفته می شود که بین نیروی کار و کارفرما با مبلغ و شرایط مشخص جهت انجام فعالیتی خاص منعقد می شود. کافرما جهت انجام کار شرایط و قوانین مورد نظر خود را اعلام می نماید و افرادی که خود را واجد شرایط میدانند و فکر میکنند که توان انجام آن کار را دارند اعلام آمادگی می نمایند که بعد از انجام صحبت های اولیه و مصاحبه، کارفرما از میان افراد شخصی را بر می گزیند و با توافقات صورت گرفته قراردادی بین آنها منعقد می گردد که از این پس گفته می شود که شخص به استخدام کارفرما در آمده است.

 انتخاب شغل و عوامل مهم در انتخاب شغل و مصاحبه شغلی

امروزه اهمیت شغل و ضرورت داشتن آن در زندگی انسان بر کسی پوشیده نیست و در حقیقت شغل یکی از عوامل موثر در تصمیم‌گیریهای اساسی و سرنوشت‌ساز انسان به شمار می رود.

 در گذشته اغلب انتخاب شغل برای فرزندان به صورت موروثی انجام می‌گرفته است، به عبارتی فرزندان همان شغل پدر را انتخاب کرده و آنرا ادامه می‌دادند. در حال حاضر بنا به دلایل مختلفی کمتر این اتفاق می‌افتد که فرزندان دنباله‌روی کار پدران خود باشند و جوانان اغلب در شرایطی قرار می‌گیرند که ناچار به انتخاب شرایط شغلی هستند. البته این امر و خود شرایط شغلی و دلبخواهی بودن آنرا نشان نمی‌دهد، چرا که در موارد زیادی عواملی خاص یک موقعیت شغلی را بر فرد تحمیل می‌کند.

با این حال پایه‌های انتخاب شغل و مراحل لازم برای رسیدن به شغل مورد نظر اغلب در سنین پایین‌تر گذاشته می‌شود. افراد با در نظر داشتن عوامل موثر در پایه‌ریزی این مراحل و عوامل دیگر مسیر شغلی خود را هدایت می‌کنند.

بر اساس مطالعات صورت گرفته عوامل متعددی در انتخاب شغل مناسب تاثیرگذارند که از جمله آنها می توان به استعداد، علاقه فردی، عوامل اقتصادی و جایگاه اجتماعی اشاره کرد.

استخدام

استعداد

یکی از عوامل موثر در موفقیت یا عدم موفقیت افراد در انتخاب مشاغل، استعداد است، بدون داشتن استعداد لازم در یک زمینه پیشرفتی حاصل نخواهد شد. بر این اساس آگاهی از میزان و نوع استعداد افراد، کمک قابل توجهی به آنها خواهد کرد تا پیش‌بینی خوبی از آینده انتخاب خود داشته باشند، به همین منظور تست های استعدادسنجی وجود دارد که می‌تواند به فرد کمک کند استعدادهای واقعی خود را شناسایی کند. شناخت استعدادها از ملزومات اساسی انتخاب شغل است.

بررسی علائق

علاقه و تمایل انسان در بسیاری از امور زندگی انسان سایه‌گستر است، افراد دوست ندارند به کارها و اموری بپردازند که علاقه و گرایشی به آنها ندارند. چه در مورد کارهای روزمره و چه در مورد شغل یا سایر فعالیت‌ها؛ در واقع علاقه و گرایش در انسان فعال کننده سیستم انگیزش فرد به شمار می‌رود زیرا انسان بدون علاقه انگیزه‌ای برای انجام یک فعالیت نخواهد داشت.

ممکن است برخی افراد تصور کنند زمانی که شروع به فعالیت کردند کم‌کم احساس علاقه و تمایل نیز در آنها به وجود خواهد آمد اما در واقع چنین مساله غیر قابل پیش‌بینی است. نبود علاقه اولیه ممکن است افزایش نارضایتی از فعالیت مورد نظر و ناراحتی‌های جانبی آن را موجب شود.

فرصت‌های شغلی

در برخی جوامع و از جمله ایران، تمامی رشته‌های شغلی از فرصت‌های برابری برخوردار نیستند به طور کلی فرصت شغلی برای کلیه مشاغل است اما تفاوت‌هایی بین مشاغل مختلف از این لحاظ وجود دارد. آشنایی با فرصت‌های شغل انتخابی ، عامل مهمی است که باید مدنظر قرار گیرد.

کسی که در زمینه خاصی مهارت می‌بیند و پایه‌ها و مراحل رسیدن به آن شغل را طرح‌ریزی و طی می‌کند باید مساله فرصت‌های شغلی را نیز در نظر بگیرید تا از اتلاف وقت و نیروی خود جلوگیری کند.

استخدام

عوامل اقتصادی

میزان بازده و کارآیی یک شغل حائز اهمیت فراوانی است و در واقع هدف عمده انتخاب شغل دستیابی به درآمد حاصل از آن است. بالا بردن بازده و کارآیی اقتصادی برخی مشاغل توجه افراد را به خود جلب می‌کند و موجب گرایش افراد به آن زمینه‌ها می‌گردد.

جایگاه اجتماعی

تقریبا تمام افراد تمایل دارند شغلی داشته باشند که از جایگاه اجتماعی خوبی برخوردار باشند. هر چند در عمل بنا به تاثیر عوامل متعدد دیگر ممکن است این تمایل به واقعیت نرسد. اما افرادی که این مساله الویت بیشتری برای آنها دارد منتظر چنین موقهیت‌هایی بوده و با توجه به شرایط فردی خود تلاش می‌کنند چنین شرایطی را برای خود مهیا کنند.

نباید از نظر دور داشت که توجه و تاکید زیاد بر روی عامل جایگاه اجتماعی گاه مشکل بیکاری را افزایش می دهد چرا که هر از گاهی به دلیل شرایط اجتماعی و اقتصادی، رشته‌ها و مشاغلی در جایگاه اجتماعی بالاتر قرار می گیرند که موجب جاری شدن خیل عظیم افراد به سمت این رشته و مشاغل می شوند.

مصاحبه کاری موفق، بی‌شباهت به دیدارهای اولیه نیست چون استرس و بلاتکلیفی‌اش، کمتر هم نخواهد بود و باید در این موقعیت خودتان را اثبات کنید، به‌نحوی که از نگاه مصاحبه‌کنندگان، پسندیده به‌نظر بیایید.

مصاحبه کاری موفق، به شما این خبر را می‌دهد که توانا هستید و مورد پذیرش عده‌ای قرار گرفته‌اید. برای مصاحبه کاری موفق، لزومی ندارد حتما رزومه‌ ای قوی و دارای موفقیت‌های ریز و درشت داشته باشید. رعایت نکات  زیر باعث می شود تا تاثیرگذار باشید و مصاحبه  کاری موفقی داشته باشید.

فرصت‌طلب و خودخواه نباشید

وقتی برای مصاحبه کاری وارد شرکتی می‌شوید، به‌جای اینکه بگویید «من شنیده‌ام شرکت شما برای کار کردن جای خیلی خوبی است»، بهتر است ویژگی‌های خود برای موقعیت شغلی اعلام شده را شرح دهید. در غیر این صورت ممکن است فردی فرصت‌طلب و خودخواه جلوه کنید.

شما باید ویژگی‌ها و توانایی‌های خود را شرح بدهید باید نشان بدهید که دقیقا مناسب موقعیت شغلی اعلام شده هستید.

 دقیق توضیح بدهید

در مصاحبه کاری، مصاحبه‌کنندگان معمولا از افراد می‌خواهند که کمی بیشتر درباره‌ی خودشان صحبت کنند در چنین مواردی نباید در مورد روحیه و وضع روزگار خود بگویید بلکه باید درباره‌ی خودتان توضیحات بیشتری بدهید.

سعی کنید از آنچه در رزومه نوشته‌اید،بیشتر توضیح دهید چون طبیعتا آنچه در رزومه نوشته شده است حداقل دو بار توسط مصاحبه‌کننده مورد مطالعه قرار گرفته است. پس سعی کنید با عباراتی جذاب و جدید به شرح  توانایی‌ها، علایق و سابقه‌ی خود بپردازید. دقیق سخن بگویید و با جملات مناسب و کلام تاثیرگذار، مصاحبه کاری موفق و خوبی را پشت سر بگذارید.

استخدام

قبل از مصاحبه تحقیق کنید

بدون اطلاعات و آمادگی قبلی در جلسه‌ی مصاحبه شرکت نکنید. سعی کنید قبل از جلسه اطلاعاتی درباره فعالیت‌ها، بیانیه مأموریت، چشم‌انداز و … مربوط به آن شرکت را پیدا کنید مثلا از موقعیتی که قرار است در آن استخدام شوید، افرادی که در آن شرکت مشغول به‌کار هستند و مدیری که قرار است با او کار کنید، اطلاعات به‌دست آورید. در غیر این صورت بی‌مسئولیت به‌نظر خواهید رسید و آن ها از کسی که به خود زحمت جست‌وجو‌کردن در فضای وب را هم نمی‌دهد، خوششان نخواهد آمد و مصاحبه کاری موفقی نخواهید داشت.

هوشمندانه سؤال کنید

معمولا در پایان مصاحبه کاری، از شما می‌خواهند که سؤالات خود را بپرسید. این موقعیت، زمان فوق‌العاده‌ای برای نشان دادن هوشمندی شماست. به هیچ‌وجه نگویید: «ممنون، سؤالی ندارم» یا سؤالات کلی و بی‌ربط نپرسید. با علم به اینکه چنین سؤالی از شما پرسیده می‌شود، قبل از اینکه وارد مصاحبه کاری بشوید، خود را آماده کنید. مثلا بگویید در ۶ ماه آینده جایگاه شغلی مورد نظر چه چشم‌اندازی خواهد داشت؟ سؤالات کلی نپرسید. اصلا و به هیچ‌وجه نگویید شرکت به دنبال چه ویژگی‌هایی در نیروی کار است. این سؤال مناسب نیست و شما در جایگاهی نیستید که آن را مطرح کنید.

ایده و نظر بدهید

اگر می‌خواهید مصاحبه کاری موفق و تأثیرگذاری داشته باشید، باید خود را پویا، خلاق و توانا در حل مسئله نشان بدهید. مثلا با آگاهی از زمینه‌ی کاری، فعالیت و جایگاه شرکت، ایده و نظراتی را که برای بهبود وضعیت به ذهن‌تان می‌رسد، مطرح کنید.

مؤدب و موجه باشید

همه می‌دانیم و باور داریم که دروغ‌گویی کار خوبی نیست. در بیشتر موارد دست فرد دروغ‌گو، رو خواهد شد. بنابراین خود را به زحمت نیندازید و از دروغ گفتن پرهیز کنید. در هنگام نگارش رزومه، در مورد توانایی‌های خود زیاده روی نکنید.

 در مصاحبه کاری، موجه و مؤدب باشید. وسط حرف دیگران نپرید و با آرامی و متانت صحبت کنید. ادب مانند آهن‌ربایی است که همه را به‌سمت خود جلب می‌کند. اگر می‌خواهید مصاحبه کاری موفق و پیروزمندانه‌ای داشته باشید، سر وقت حاضر شوید، صادقانه رفتار کنید.

کاریابی آنلاین

کاریابی آنلاین و یا اینترنتی به تمام روش های شغل یابی از طریق سایت ها و یا شبکه های اجتماعی گفته می شود. سایت های کاریابی به وجود آمده اند تا کارجویان را برای استخدام به کارفرمایان متصل کنند. 
سایت ها، اپلیکیشن ها و کانال های کاریابی به  شرکت ها و کسب و کارها امکان می دهند تا آگهی های استخدامی خود را منتشر کرده و افراد مناسب را برای استخدام پیدا کنند. کارجویان هم می توانند برای یافتن فرصت های شغلی مناسب، به این کاریابی ها مراجعه کرده و رزومه شغلی خود را برای آگهی های استخدامی بفرستند. سایت های کاریابی نیز باید مانند دفاتر کاریابی اداره کار از وزارت کار و اموراجتماعی مجوز فعالیت دریافت کنند.
از مزایای سایت های استخدامی می توان به این موارد اشاره کرد که هم به سرعت قابل دسترس هستند و هم مهم تر از آن شما می توانید کار مناسب با اهداف، علاقه و تخصص خود را به راحتی در آن پیدا کنید. این در حالی است که با مراجعه به نیازمندی های روزنامه ها شما روند خیلی پیچیده تری را پیش روی خواهید داشت.
سایت های استخدامی علاوه بر اینکه مزایای بسیاری برای کارجویان دارند، برای کارفرمایان نیز بسیار سودمند خواهد بود. به این دلیل که کارفرمایان خیلی راحت و سریع و با صرف کمترین زمان می توانند آگهی های خود را ثبت کنند.

شرکت‌ها موقعیت های شغلی خود را بر روی سایت آگهی می‌کنند، سایت به طور اتوماتیک آخرین فرصت های شغلی آگهی شده را به کارجویانی که تحصیلات، تجربه کاری یا علایق حرفه‌ای مرتبط دارند از طریق ایمیل و پیامک اطلاع رسانی می‌کند. کارجویان با توجه به علاقمندی به هر موقعیت شغلی پس از مطالعه آگهی و توضیحات ذیل آن، درخواست خود را به شیوه آنلاین ارسال می‌کنند و رزومه آنان به دست کارفرما می‌رسد. سپس کارفرما پس از مطالعه و بررسی رزومه‌های دریافتی، نیروهای مورد نظر خود را انتخاب کرده، از آنها برای مصاحبه و دیدار حضوری دعوت می‌نماید.
سامانه جذب نیرو و استخدام کاریابی آنلاین به عنوان بزرگترین و جامع ترین مرجع اطلاع رسانی فراخوان های استخدامی دولتی و بخش های خصوصی در قالب بانک اطلاعات آگهی های استخدامی، با هدف شناسایی فرصت های شغلی متناسب با نیروهای انسانی نیازمند کار راه اندازی شده است. این سامانه با دردست داشتن بزرگترین بانک اطلاعاتی از مشاغل گوناگون در کشور، همواره تلاش می کند تا بتواند زمینه ساز رفع مشکل اطلاع رسانی منابع کار و نیروی انسانی در کشور به صورت آنلاین و برخط باشد

مزیت پلتفرم های استخدامی برای کارجویان

بکار گیری عنصر سرعت در جست و جو

یکی از مزیت های سایت های استخدامی و کاریابی این است که شما می توانید با فیلترگذاری مناسب به راحتی و با سرعت بالا آگهی های موجود در زمینه کاری خود را پیدا کرده و با شرکت و کارفرما مورد نظر ارتباط برقرار کنید و می توان گفت که چرخه انجام این فعالیت برای هر شغلی با استفاده از این روش بسیار هدفمند خواهد بود.


صرفه جویی در هزینه و زمان
اگر کارجویان و کارفرمایان را دو روی یک سکه در نظر بگیریم، می توان گفت که یکی از مهم ترین عناصری که برای هر دو اهمیت ویژه ای دارد زمان است. با مراجعه به سایت های استخدامی، دیگر نیازی نیست که کارجویان وقت خود را همچون روش های سنتی برای پیدا کردن روزنامه ها و آگهی های آنها تلف کنند، بلکه تنها با انجام چند حرکت ساده می توانند شغل مورد نظرشان را پیدا کنند.
از سوی دیگر کارفرمایان نیز دیگر نیازی نیست که به سراغ روش های سنتی مانند روزنامه و یا حتی سایت های کم بازدید بروند. آنها هم می توانند با استفاده از سایت های استخدامی مناسب روند فعالیت قرار دادن آگهی را به صورت کاملا هدفمند و با صرف کمترین زمان و هزینه ای انجام دهند و از بازخورد مناسبی برخوردار شوند. 


ساخت رزومه حرفه ای به صورت آنلاین و سریع
از چالش های مهمی که کارجویان با آن رو به رو هستند این است که اطلاعات کافی در مورد تهیه یک رزومه مناسب را ندارند. اصلا نمی دانند رزومه را چطور باید نوشت یا اینکه در رزومه به چه چیزهایی باید اشاره کرد.
یکی از مزیت های سایت های استخدامی این است که فرم های آماده و استانداردی برای ساخت رزومه دارند که کافیست کارجو فقط اطلاعات خود را مرحله به مرحله در آن فرم ها وارد کند و به سادگی یک رزومه کامل و مناسب را برای خود بسازد. در نهایت می توان رزومه را در اختیار شرکت ها و کارفرمایان قرار دهند.

پیدا کردن شغل بدون مهارت و تخصص
در این سایت ها آگهی هایی برای جذب کارآموز در زمینه های مختلف با مدت زمانی گوناگون وجود دارد، که افراد می توانند با استفاده از آن مشغول به کار شوند و حتی پس از اتمام دوره کارآموزی در آن شرکت استخدام شوند.


استخدام آسان
از مهمترین و جالبترین  ویژگی هایی که در آگهی های سایت های استخدامی وجود دارد این است که سخت گیری چندانی در این آگهی ها دیده نمی شود!
در بسیاری از آنها معیار هایی همچون سن و جنسیت از اهمیت چندانی برخوردار نیست. همینطور برای کارجویان آقا به معیار های همچون کارت پایان خدمت و از همه مهمتر سابقه کار کمتر پرداخته شده است. 


ارتباط چندگانه در مدت زمان کوتاه
کارجویان می توانند به راحتی و بدون نیاز با هماهنگی تلفنی با شرکت مورد نظر از طریق پلتفرم های استخدامی رزومه خود را برای آنها ارسال کنند.  به این ترتیب کارجو می تواند بدون اینکه وقتش گرفته شود رزومه را برای چندین شرکت ارسال کرده و منتظر برقراری تماس آنها برای شروع همکاری باشد. 

مزیت پلتفرم های استخدامی برای کارفرمایان
قبل از هر چیز بهتر است با مزایای سایت های کاریابی و استخدامی در ایران آشنا شویم. مزایای زیادی در پلتفرم های کاریابی وجود دارد که هم برای کارفرمایان و هم برای کارجویان مناسب است.


دسترسی به مخاطب بزرگتر با استفاده از فضای وب
اینترنت پدیده ای جهانی است و هر روز تعداد بیشتری از کاربران به آن دسترسی پیدا می کنند، در حالی که در بیشتر کشورهای توسعه یافته، استفاده از اینترنت بسیار زیاد است.
از مزیت های مهم سایت های استخدامی برای کارفرمایان می توان به مورد اطلاع رسانی بسیار گسترده در فضای وب اشاره کرد. به این دلیل که از تمامی کشور به این پلتفرم ها دسترسی دارند و کارجویان متعددی به آن مراجعه می کنند و حتی اگر به دنبال نیروی کار به صورت دور کاری نیز باشند این اطلاع رسانی صد در صد به نفع آن ها خواهد بود.


مقرون به صرفه بودن
هنگامی که شما یک آگهی شغلی را ارسال می کنید، می توانید هزینه را به همان میزان اندکی که می خواهید بپردازید پرداخت کنید. در واقع اگر کمپین خود را به طور مؤثر مدیریت کنید می توانید مقدار زیادی از هزینه ها را ذخیره کنید. ضمن جذب متقاضیانی که مناسب ترین فرد برای استخدام شما هستند.


ارسال ایمیل و پیامک به جامعه هدف شما
اطلاع رسانی از طریق ایمیل و پیامک باعث افزایش سطح آگاهی جامعه هدف می شود و کارفرمایان خیلی سریع تر می توانند نیروی کار مورد نظرشان را پیدا کنند.


انعطاف پذیر و با دوام
خب همانطور که می دانید اینترنت در مورد کنترل پست های شما و برنامه هایی که دریافت می کنید، انعطاف پذیری زیادی به شما می دهد. اگر در یک روزنامه بنویسید و بخواهید آگهی شغلی تان را اصلاح کنید، احتمالاً باید برای یک تبلیغ کاملاً جدید هزینه کنید. با ارسال پست های آنلاین، اکثر پلتفرم های استخدامی به شما این امکان را می دهند که هر زمان که می خواهید پست شغلی خود را ویرایش به روزرسانی یا حذف کنید.
روزنامه ها و دیگر رسانه های چاپی بسته به چرخه نشر آنها عمر بسیار کمی دارند. اکثر انتشارات طبقه بندی شده دارای یک چرخه انتشار دو هفته هستند، به این معنی که تبلیغ شما فقط برای مدت زمان نسبتاً کمی مشاهده می شود. از طرف دیگر پست های شغلی آنلاین زنده خواهد ماند تا نویسنده یا وب سایت میزبان آن را حذف کند.


شتابدهی در استخدام
یکی از گزینه های دیگر که در سایت های استخدامی به چشم می خورد و برای کارفرمایانی که هنوز موفق به پیدا کردن نیروی کار مناسب نشده اند گزینه شتابدهی در استخدام است.
روش فعالیت آن نیز به این صورت است که کارفرمایان با استفاده از این خدمت می توانند سرعت دریافت رزومه از متقاضیان را افزایش دهند. درج بنر در وبسایت، اطلاع رسانی اختصاصی، بولد کردن آگهی و . . .  از خدماتی است که در راستای بیشتر دیده شدن آگهی ها انجام می شود. البته در برخی از سایت های استخدامی انجام این  خدمات با پرداخت هزینه ای همراه است.


تبلیغات شغلی پویاتر
ارسال شغل به صورت آنلاین یا از طریق سیستم های رسانه های اجتماعی این فرصت را به شما می دهد تا با تبلیغ خود خلاق تر باشید. به عنوان مثال، شما می توانید یک فیلم کوتاه ایجاد و ضمیمه آگهیتان کنید.


 مدیریت راحت رزومه های دریافتی
از دیگر مزیت های پلتفرم های استخدامی برای کارفرمایان می توان به مدیریت آسان رزومه ها اشاره کرد. به این صورت که قابلیت مرتب سازی و دسته بندی آنان وجود دارد و می توان رزومه های مورد نظر را به علاقه مندی ها افزود و دیگر رزومه ها را پاک کرد و حتی آنهایی که در آینده به کار می آید را در پوشه ای جداگانه نگهداری کرد.


معایب پلتفرم های استخدامی
البته در کنار تمامی مزایایی که گفته شد این سایت ها دارای معایبی هم هستند که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.


هزینه ها می تواند پیچیده باشد
بسته به بستر آنلاینی که شما استفاده می کنید برای ارسال آگهی خود باید هزینه اشتراک و یا هزینه های دیگر را پرداخت کنید. 
 جذب کارجویان نامناسب
همانطور که قبلاً نیز اشاره شد، درخواست افراد برای کار به صورت آنلاین بسیار آسان است. البته این می تواند یک نکته منفی نیز باشد. ارسال موقعیت به صورت آنلاین معمولا منجر به صدها متقاضی می شود که بسیاری از آنها مناسب کارشما نخواهند بود و به این ترتیب کیفیت کاری شما را پایین می آورد.


رقابت زیادی وجود دارد
اصلی ترین روند این است که همه افراد اقدام به ثبت نام و ارسال رزومه می کنند، در نتیجه پست شما می تواند به سرعت در زیر پیشنهادهای دیگر قرار گیرد. همین مورد شما را وادار می کند هزینه بیشتری را برای قرار گرفتن در معرض دید مناسب بپردازید یا خطر دیده نشدن را بپذیرید.


بهترین سایت های استخدامی ایران
از بهترین سایت های استخدامی می توان به سایت های کارلنسر، جابینجا، ایران تلنت، ای استخدام، ایران استخدام، سامانه کارگزینی آنلاین،کارلیب، سه سوت جابز، کابوم، کاریاب ایران و ایران جاب اشاره کرد.

اگر به دنبال شغل خاصی هستید پیشنهاد می کنم از سایت های معرفی شده اقدام به انجام مراحل کاریابی و ساخت رزومه کنید و سپس در زمینه شغلی مورد نظر اقدام کنید و منتظر باشید تا خیلی زود شغل مورد نظرتان را پیدا کنید.
همانطور که ابتدا اشاره شد از طریق پلتفرم های استخدامی در ایران بدون نیاز به سابقه کار می توانید در تخصصی که دارید شغل مورد نظرتان را پیدا کنید. پس بهتر است ابتدا نمونه کارهای خود را افزایش دهید و رزومه کاری خود را دقیق درست کنید تا شغل مورد نظرتان را هرچه زودتر پیدا کنید.

مطالب مرتبط

درباره سامانه کاگزینی آنلاین
سامانه کارگزینی آنلاین جهت ارائه خدمات به بخش کارگزینی شرکت های دولتی و خصوصی طراحی شده است و امکانات قابل توجهی را در راستای مکانیزه کردن این بخش ارائه می نماید.

© 2024 - کلیه حقوق مادی و معنوی به سامانه کارگزینی آنلاین تعلق دارد