اخبار و استخدامهای آموزش و پرورش به محض اعلام توسط مراجع رسمی در این صفحه اطلاع رسانی میگردد. بدیهی میباشد شما با مراجعه روزانه به این صفحه میتوانید علاوه بر مطالعه تمام اخبار و استخدام های آموزش و پرورش، آشنایی با سوالات و منابع مطالعاتی استخدام آموزش و پرورش و منابع مصاحبه استخدامی، در جریان استخدام جدید نیز قرار بگیرید. در ادامه با کلیک بر روی هر لینک فهرست مطالب به بخش مربوطه هدایت میشوید.
آخرین اخبار استخدام آموزش و پرورش سال ۱۴۰۰
خبر7 اسفند ۱۴۰۰- اطلاعیه اصلاحیه دفترچه راهنمای ثبتنام (سری سوم) نهمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی کشور سال ۱۴۰۰
پیرو انتشار دفترچه راهنمای ثبت نام در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۷، اطلاعیه های مورخ ۱۴۰۰/۱۲/۰۱ و ۱۴۰۰/۱۲/۰۴ اصلاحیه سری سوم دفترچه راهنمای مذکور، به شرح ذیل اعلام میگردد.
متقاضیان، ضرورت دارد در مهلت در نظر گرفته شده (تا تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۰۶) و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبتنام و مندرجات این اطلاعیه، به درگاه اطلاع رسانی این سازمان مراجعه و برای ثبت نام اقدام نمایند.
ضمناً باتوجه به اصلاحیه اعلام شده مقرر گردید امکان ویرایش اطلاعات برای متقاضیان ایجاد گردد. بر این اساس، آن دسته از متقاضیانی که قبلا نسبت به ثبت نام اقدام نموده اند، میتوانند در صورت تمایل، نسبت به ویرایش اطلاعات خود اقدام نمایند.
خبر ۱ اسفند ۱۴۰۰- اطلاعیه اعلام اصلاحات دفترچه راهنمای ثبتنام نهمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاههای اجرایی کشور سال ۱۴۰۰
پیرو اطلاعیه مورخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۷ و همچنین انتشار دفترچه راهنمای ثبتنام نهمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاههای اجرایی کشور در سال ۱۴۰۰، ضمن اعلام اصلاحات به شرح ذیل به اطلاع متقاضیان شرکت در آزمون استخدامی مذکور میرساند پایان زمان ثبت نام از روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۰/۱۲/۰۲ به روز جمعه مورخ ۱۴۰۰/۱۲/۰۶ اصلاح میگردد. لذا متقاضیان، ضرورت دارد در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبتنام و مندرجات این اطلاعیه، به درگاه اطلاع رسانی این سازمان به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و برای ثبت نام اقدام نمایند.
ضمناً باتوجه به اصلاحیه اعلام شده مقررگردید امکان ویرایش اطلاعات برای متقاضیان ایجاد گردد. بر این اساس، آن دسته از متقاضیانی که قبلا نسبت به ثبت نام اقدام نمودهاند، میتوانند در صورت تمایل تا تاریخ فوق، نسبت به ویرایش اطلاعات خود اقدام نمایند.
اصلاحات مربوط به دفترچه راهنما:
ـ اصلاحیه مربوط به اصلاح تاریخ فراغت از تحصیل، پایان خدمت و معافیت دائم:
ـ ملاک عمل تاریخ فراغت از تحصیل، پایان خدمت و معافیت دائم مندرج در صفحه (۱۰) ردیف (۱) از بخش هفتم دفترچه راهنمای ثبت نام به تاریخ ۱۴۰۱/۰۳/۰۶ اصلاح می شود.
ـ اصلاحیه مربوط به محل خدمت شغل محل های اداره کل آموزش و پرورش شهرستان تهران:
ـ عنوان محل خدمت شغل محلهای: ۱۱۸۳۷، ۱۱۸۴۴، ۱۱۸۵۱، ۱۱۸۶۱، ۱۱۸۶۸، ۱۱۸۷۴، ۱۱۸۸۰، ۱۱۸۸۶، ۱۱۸۹۳، ۱۱۹۰۰، ۱۱۹۰۶، ۱۱۹۱۲، ۱۱۹۱۶، ۱۱۹۲۱، ۱۱۹۲۸، ۱۱۹۳۶، ۱۱۹۴۲، ۱۱۹۴۸، ۱۱۹۵۴، ۱۱۹۶۰، ۱۱۹۶۶، ۱۱۹۷۰، ۱۱۹۷۸، ۱۱۹۸۳، ۱۱۹۸۸، ۱۱۹۹۱، ۱۱۹۹۵، ۱۲۰۰۰، ۱۲۰۰۳، ۱۲۰۱۳، ۱۲۰۱۸، ۱۲۰۲۴، ۱۲۰۲۷ و ۱۲۰۳۰ به تهران - مناطق ۷ و ۴ اصلاح میگردد، که در دفترچه راهنما به اشتباه تهران - مناطق ۷ و ۱۴ درج شده است.
خبر 27 بهمن۱۴۰۰- نیمه اردیبهشت ۱۴۰۱، تاریخ برگزاری آزمون استخدام آموزش و پرورش
وزیر محترم آموزش و پرورش طی مصاحبه ویدئویی با شبکه خبر در خصوص آزمون آتی آموزش و پرورش چنین گفت: برای آزمون آتی آموزش و پرورش ۳۴ هزار و ۸۰۰ نیروی جدید جذب خواهیم کرد.
ایشان طی مصاحبه در خصوص دلایل تاخیرهای پیاپی این آزمون گفتند: در سال ۱۴۰۰ به دلیل شلوغی و پر بودن برنامه زمانی سازمان سنجش، موفق به برگزاری آزمون نشدیم، اما بنابر پیگیری ها آزمون آتی در نیمه اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ و پس از ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد.
ایشان در خصوص تاریخ ثبت نام آزمون نیز گفتند: ثبت نام آزمون در تاریخ ۲۹ بهمن ماه خواهد بود و اطلاعیه مربوطه نیز در این تاریخ بر روی سایت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت.
فرایند جذب نفرات جدید نیز پس از آزمون کتبی و مصاحبه مطابق سالهای قبل با برگزاری دوره آموزشی مخصوص قبول شدگان نهایی و پس از آن افراد در مشاغل مورد نظر به کار گرفته خواهند شد.
خبر 23 بهمن ۱۴۰۰- زمان آزمون استخدام آموزش و پرورش به زودی اعلام میشود
یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در خصوص زمان آزمون استخدامی این وزارتخانه، اظهار کرد: پیشنهاد ما برگزاری آزمون استخدامی در اسفند امسال بود اما سازمان سنجش به دلیل برگزاری آزمونهای متعدد، ثبتنام کنکور، و برگزاری کنکور دکتری، ظرفیت خالی نداشت.
وی ادامه داد: سازمان سنجش مرکز معتبری برای برگزاری آزمون استخدامی است و بیم این را داریم که اگر بخش دیگری این آزمون را برگزار کند، بعدا مشکلاتی پیش آید.
نوری از رایزنیها در زمینه برگزاری آزمون استخدامی با جهاد دانشگاهی خبر داد و گفت: احتمالا کار مشترک بین سازمان سنجش، جهاد دانشگاهی و آموزش و پرورش خواهیم داشت و اگر شرایط مساعد باشد و بتوانیم امنیت آزمون را برگزار کنیم، قبل از سال جدید، آزمون استخدامی را برگزار میکنیم. در هر حال بهزودی در این زمینه اطلاعرسانی میکنیم.
وی در خصوص تعداد افرادی که در آزمون استخدامی پذیرفته میشوند، گفت: مجوز جذب ۳۴ هزار و ۸۰۰ نفر را گرفتیم و پیگیری کردیم تا مجوز جذب ۱۵ هزار نفر دیگر را نیز بگیریم و در مجموع بیش از ۵۰ هزار نفر در آموزش و پرورش استخدام میشوند.
به گزارش فارس، سعید عسگری سرپرست معاونت برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش چندی پیش درباره پیگیریهای این وزارتخانه برای تامین نیروی انسانی، اظهار کرد: مجوز استخدام ۳۴ هزار و ۷۳۱ نفر در آموزش و پرورش اخذ شده است.
خبر ۱۳ بهمن ۱۴۰۰- اعلام آماده باش جهت برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در اسفند ماه
یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در خصوص آخرین وضعیت استخدام در آموزش و پرورش، اظهار کرد: به ما اعلام شد که میخواهند آزمون استخدامی را در تیرماه برگزار کنند اما پیشنهاد دادیم که زمانش را به اسفند ماه جابجا کنند.
وی با بیان اینکه متقاضیان آمادگی داشته باشند که آزمون استخدامی در اسفند برگزار شود، گفت: اینکه پیشنهاد دادیم تا آزمون استخدامی را در اسفند برگزار کنند به این دلیل بود که در سال آینده باید آموزش پذیرفتهشدگان را داشته باشیم.
وزیر آموزش و پرورش در واکنش به این جمله که «اگر قرار باشد آزمون در اسفند ماه برگزار شود، باید در بهمن ماه فراخوان اعلام شود»، افزود: اگر ظرفیت سازمان سنجش اجازه دهد، این اتفاق میافتد.
* در انتصابات به بانوان هم توجه میشود
نوری در واکنش به این جمله که «برخی فرهنگیان خانم از اینکه در انتصاباتی که تاکنون انجام شده است از بانوان انتخابی صورت نگرفته است»، بیان کرد: فرهنگیان خانم در آموزش و پرورش نقش موثری دارند و در انتصابات هم به آنان توجه خواهد شد و انشاءالله در انتصابات این اتفاق میافتد.
به گزارش فارس، سعید عسگری سرپرست معاونت برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش چندی پیش درباره پیگیریهای این وزارتخانه برای تامین نیروی انسانی، اظهار کرد: مجوز استخدام ۳۴ هزار و ۷۳۱ نفر در آموزش و پرورش اخذ شده است.
تعدادی از مخاطبان خبرگزاری فارس نیز با ثبت پویشی در سامانه فارس من، نوشتند: «با توجه به نزدیک شدن به پایان سال و وعدههای مکرر مسوولین مربوط، از ابتدای سال جاری برای برگزاری آزمون استخدامی و عدم تحقق وعدهها تا این لحظه ما فارغالتحصیلان بیکار و مشتاق حرفه معلمی درخواست داریم هر چه سریعتر تاریخ برگزاری آزمون استخدامی ماده ۲۸ آموزش پرورش مشخص شود».
خبر6 بهمن ۱۴۰۰- اطلاعیه سازمان اداری و استخدامی کشور در ارتباط با برگزاری نهمین آزمون مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی کشور
بدینوسیله به اطلاع متقاضیان ثبت نام در نهمین آزمون مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی کشور میرساند؛
آگهیهای استخدامی تعدادی از دستگاههای اجرایی برای تهیه دفترچه راهنمای ثبت نام داوطلبان آزمون استخدامی به سازمان سنجش آموزش کشور ارسال شده است. اطلاعیه مربوط به زمان و نحوه ثبت نام در آزمون یادشده به زودی در پایگاه اطلاعرسانی آن سازمان به نشانی
www.sanjesh.org منتشر میشود.
خبر 28 دی ۱۴۰۰- اعلام جزئیات جدید آزمون آموزش و پرورش برای استخدام ۳۴۰۰۰ نفر
رئیس مرکز برنامهریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در آزمون استخدامی امسال، ۳۴ هزار نفر در استانهای مختلف کشور جذب خواهند شد، جزئیات جدیدی از این آزمون را اعلام کرد.
ناصر سلیمانزاده در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: با توجه به صحبتهایی که با سازمان اداری و استخدامی انجام شد، اعلام کردند تا اواخر دی دفترچه آزمون را بارگذاری میکنند و امکان ثبتنام برای متقاضیان وجود دارد.
وی افزود: در آزمون استخدامی امسال، ۳۴ هزار نفر جذب میشوند و از سال گذشته نیز برخی سهمیههای خالی باقی مانده است.
رئیس مرکز برنامهریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش گفت: در آزمون استخدامی امسال در شهرهای مختلف از جمله تهران استخدام نیرو داریم و در استانهای سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و شهرستانهای تهران به دلیل شدت نیاز موجود، سهمیه استخدام قابل توجه است.
پیش از این، میثم لطیفی رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور درباره زمان برگزاری آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی، گفته بود: به طور قطع، آزمون استخدامی دستگاهها تا پایان امسال برگزار خواهد شد.
به گزارش تسنیم؛ پیش از این پذیرفته شدگان در آزمون استخدامی سال ۹۹ که در مرحله مصاحبه به دلیل نبود ظرفیت کافی پذیرش نشدند (کارنامه سبزها) در اعتراضات متعدد مقابل وزارت آموزش و پرورش خواستار تخصیص سهمیه آزمون استخدامی به آنها برای استخدام بودند.
هزینه ثبتنام در آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی برای سال ۹۹، ۶۱ هزار تومان بود
خبر 22 دی ۱۴۰۰ - فراخوان استخدام ۳۴ هزار نفر در آموزش و پرورش به زودی منتشر میشود
وزیر آموزشوپرورش درباره ساماندهی و جذب نیروی انسانی اظهار کرد: رکن رکین وزارت آموزشوپرورش برای ارائه خدمات به دانشآموز، معلم است. امروزه شاهد هستیم علیرغم تاکیدات و قوانین موجود، ورود نیروی انسانی غیر از مسیر دانشگاه فرهنگیان و رجایی انجام شده است.
وزیر آموزشوپرورش ضمن اعلام اینکه ۷۸۰ هزار نفر از فرهنگیان مشمول طرح رتبهبندی معلمان خواهند شد، گفت: بهمحض تصویب آییننامه، هیئتهای ممیزی را تشکیل و رتبهبندی معلمان را اجرایی میکنیم.
به گزارش ایسنا، یوسف نوری به تشریح برنامههای وزارت آموزشوپرورش پرداخت و گفت: ما در وزارت آموزش و پرورش یک سند فرداستی به نام سند تحول بنیادین داریم که در سال ۱۳۹۰ به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید و به دلیل نظاممند بودنش مورد تائید رهبری بود. زحماتی کشیده شده و اقداماتی صورت پذیرفته است اما اکنون مهمترین کار ما، استقرار سند است.
وی افزود: برنامه عملیاتی اجرای سند باید تدوین و نقشه راه ترسیم شود. همکاران ما تا یکلایه پیش رفتهاند، اما لایه اصلی جایی است که باید مدرسه محوری دیده شود. «مدرسه صالح»، مدرسهای است که دانشآموزان را برای موقعیتهای یادگیری آماده و استعدادهای دانشآموزان را در ساحتهای ششگانه شکوفا میکند، بخش اعظم کار این مدرسه، مشارکت است و رسیدن به «مدرسه صالح» یکی از برنامههای جدی آموزش و پرورش در دولت سیزدهم است.
وزیر آموزشوپرورش با طرح این پرسش که «ما باید دانشآموز را برای کجا تربیت کنیم، تنها برای موفقیت در کنکور؟» گفت: ما دانشآموز را بهعنوان کنشگر اجتماعی ندیدهایم و اگر اینگونه بود وی را همراهِ پژوهشگر میکردیم. وقتی دانشآموز بهعنوان سوژه و ابژه دیده میشود نتیجهاش این میشود که نظام ما بهطور طبیعی یک نظام تک ساحتی شده و لذا مدرسه آموزش محور میشود و به پژوهش محوری هم نمیرسد.
نوری ادامه داد: اکنون سواد اسمی برقرار است. درحالیکه باید به سواد سمت عملکردی و مدارس کارآفرین و با مسئولیت اجتماعی حرکت کنیم. لازم است سکویی برای شناسایی استعدادها طراحی و مستقر شود که یکی از الزامات سند تحول بنیادین است. وقتی استعدادها شناسایی شوند همه عوامل درونی و بیرونی باید درگیر شوند تا این استعدادها را هدایت کنند.
وی درباره راهکارهای جبران افت یادگیری در پی آموزشهای غیرحضوری دوران کرونا گفت: وقفه جدی اتفاق افتاد، اما خاطرمان باشد معلمان ما بسیار زحمت کشیدند و خانوادهها نیز تحمل کردند. بسیار سخت است که خانه محل تحصیل بشود. برای جبران وقفه آموزشی، باید نهادهای مختلف ذیربط پای کار بیایند که یکی از این نهادها همین صداوسیما و شبکه آموزش است.
وزیر آموزشوپرورش افزود: جلساتی با اشخاصی که در حوزه تولید محتوا کار میکنند ترتیب دادیم تا برای جبران این عقب ماندگی آموزشی به ما یاری کنند. طبق مطالعات، گفته شده است که دانشآموز با هر سال آموزش مجازیِ محض، دو سال عقب میافتد. ما آمادگی برای یادگیریهای این چنینی نداشتیم و به علت عدم تسلط شاید آسیبش بیشتر هم بوده است. اکنون محتواهای تعاملی خوبی در حال آماده سازی است.
نوری درباره روند اجرای رتبهبندی معلمان نیز توضیح داد و گفت: دولت لایحهای پیشنهاد کرده بود که به مجلس ارائه شد. در لایحه تقریباً میشود گفت که بودجه رتبهبندی ۲۵ هزار میلیارد تومان در سال دیده شده بود، ولی با تغییرات ایجاد شده در مجلس به نظرم بودجه آن باید به ۳۶ هزار میلیارد تومان برسد.
وی ادامه داد: رتبهبندی ۷۸۰ هزار نفر از همکاران فرهنگی را شامل میشود. طرح تغییرات مطلوبی داشت مخصوصاً برای دوره ابتدایی، همکاران استثنایی و معلمان مناطق محروم و عشایری، کاهش زمان رتبهها و غیره. بخشی از آییننامه تدوین و گزارش اولیه در شورای معاونین ارائه شد. شورای عالی آموزشوپرورش موظف شد با استفاده از کارشناسان مجرب این موضوع را به کیفیت آموزشی ربط دهد تا بتوانیم از این امتیاز خوب در راستای ارتقای سطح تربیتی نظام آموزشوپرورش استفاده کنیم.
وزیر آموزشوپرورش اضافه کرد: بهمحض تصویب آییننامه، هیئتهای ممیزی را تشکیل میدهیم. برای سال آینده و در لایحه بودجه ۲۵ هزار میلیارد تومان برای رتبهبندی معلمان پیش بینی شده است. در حوزه کارکنان اداری، یک عده از همکاران ما آموزشی و یک عده اداری صرف هستند که تعداد اداریها که مشمول رتبهبندی نمیشوند بسیار کم است و شاید به حدود ۱۰ هزار نفر برسد.
نوری با اشاره به تاسیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک اظهار کرد: تاسیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک اقدام خوبی بود. این سازمان یک سازمان تنظیمگر است و بر مهدکودکها و پیشدبستانیها نظارت میکند چراکه باید بر اساس روشهای تربیتی صحیح فعالیت کنند. متاسفانه در برخی جاها الگوهای تقلیدی محض استفاده و یا از قواعد برنامههای درسی این دوران تبعیت نمیشد. اکنون این سازمان بهعنوان تنظیمگر وارد میشود و خوبیاش این است که میتوانیم در دوره ابتدایی انسداد مبادی بیسوادی را هم داشته باشیم.
وی افزود: ما برای استقرار عدالت تربیتی و نصیب آموزشیِ برابر، برنامه داریم و اولین هدفگذاری ما ۱۶ استان مرزی، سپس روستاها و حاشیه شهرها و بعد دانشآموزان لازمالتوجه در شهرها هستند. ازنظر زیرساختهای فیزیکی و زیرساختهای منابع انسانی و روشها باید امکانات لازم فراهم شود. ما میخواهیم از مدرسه شروع کنیم. برای محرومیتزدایی نیز از دایره اطراف کشور و استانهای مرزی آغاز میکنیم. این طرح آماده است و بهمحض تامین اعتبار اجرایی میشود.
وزیر آموزشوپرورش درباره ساماندهی و جذب نیروی انسانی نیز اظهار کرد: رکن رکین وزارت آموزشوپرورش برای ارائه خدمات به دانشآموز، معلم است. امروزه شاهد هستیم علیرغم تاکیدات و قوانین موجود، ورود نیروی انسانی غیر از مسیر دانشگاه فرهنگیان و رجایی انجام شده است. تربیتمعلم یک فضایی دارد که افراد پذیرفتهشده را تبدیل به یک معلم میکند.
وی ادامه داد: مسیر جذب نیرو این دو دانشگاه هستند. در کنار پذیرش افراد از طریق کنکور سراسری، هرساله آزمون استخدامی نیز برگزار میشود که افراد پذیرفتهشده باید در دورههای مهارتآموزی دانشگاه فرهنگیان شرکت کنند که موسوم به ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان است. اکنون سهمیه استخدام ۳۴ هزار و ۸۰۰ نفری دریافت کردهایم که بهزودی فراخوانش اعلام میشود تا این افراد از طریق آزمون استخدامی جذب آموزشوپرورش شوند.
وی با بیان اینکه در سال ۸۸ مجلس مصوبهای در قالب قانون تعیین تکلیف برای جذب افرادی چون حقالتدریسها، آموزشیاران نهضت سوادآموزی و غیره را از سر گذراند که از آن زمان ۱۲ اصلاحیه هم در مجلس به آن خورد و این افراد جذب شدند. اما اکنون خواستهایم کارگروه نیروی انسانی فعال و برنامه جامع نیروی انسانی تدوین شود که دو مرحله گذر برای سال آینده و یک مرحله بلندمدت دارد که بیشتر در راستای برنامه هفتم توسعه باشد.
وزیر آموزشوپرورش درباره برنامه آموزشهای حضوری گفت: کاری که انجام شد بینظیر بود وضعیت خوبی در کشورهای منطقه داریم. نزدیک به ۹۴ درصد معلمان دز اول واکسن و حدود ۸۰ درصد دز دوم واکسن را دریافت کردهاند. آمار واکسیناسیون دانشآموزان هم کمی پایینتر است.
وی ادامه داد: از روز اول که آمدم این موضوع را به استانها منتقل کردیم و در بازگشاییها جدی بودیم، نه اینکه پروتکلهای ستاد کرونا رعایت نشود، بلکه این کار با رعایت پروتکلها انجام شد و حتی امتحانات هم حضوری برگزار شد. اکنون مدارس روستایی باز هستند و میزان استفاده از شبکه شاد به ۴۴ دقیقه در روز رسیده است. زمانی که به وزارت آموزشوپرورش آمدم آمار استفاده از شاد ۹۰ دقیقه در روز بود و نشان میدهد که مدارس ما باز شدهاند و فعالیت حضوری دارند.
وی با بیان اینکه قرارگاه حکمرانی یادگیری الکترونیکی و یادگیری تلفیقی تشکیل شده تا دانشآموزان برای بازگشت حضوری به مدرسه آمادگی کسب کنند، به طرح مدرسه هوشمند اشاره و اظهار کرد: طرح هوشمندسازی مدارس را از سالهای ۹۰ و ۹۱ آغاز کردیم و در سال ۱۳۹۲ طرح توزیع تبلت در برخی مدارس تهران به صورت پایلوت اجرا شد که با انتقاد برخی از افراد روبرو شد و درنهایت بهمحض ورود کرونا، مجبور شدیم از همان طرح استفاده کنیم.
وزیر آموزشوپرورش در برنامه به وقت ایران شبکه آموزش سیما، افزود: بهواسطه کرونا جهشی به سمت فناوری اطلاعات و ارتباطات در آموزش داشتیم و خوشبختانه امروز شاهد آن هستیم که هم معلمان و هم دانشآموزان تولید محتوا میکنند. بر اساس طرح سواد دیجیتال، از امروز پنج درصد مدارس ما کد نویسی را آغاز کردند، این اتفاق بسیار خوبی است که توانستیم رقم بزنیم و میتواند ما را یکقدم در رسیدن به اهداف سند، به جلو هدایت کند.
خبر 21 دی ۱۴۰۰- آغاز ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش در پایان دی ماه
رئیس مرکز برنامه ریزی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش از قول سازمان سنجش مبنی بر آغاز ثبت نام آزمون استخدامی در پایان دی ماه خبر داد.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان جنوبی، ناصر سلیمان زاده ظهر امروز در نشست ویدئو کنفرانسی با مدیران آموزش و پرورش و کارشناسان حوزه امور اداری و نیروی انسانی شهرستان ها، مناطق و اداره کل استان، اظهار کرد: مهم ترین رویکرد وزارت آموزش و پرورش در جذب و استخدام نیروی انسانی، بومی گزینی است.
وی،بابیان این مطلب که چنانچه نیروی جدیدالاستخدامی متقاضی انتقال از بوم خود به شهرستان و یا منطقه ای دیگر باشد، استخدامش ملغی می شود، تصریح کرد: با بومی گزینی نیروی انسانی، بسیاری از مشکلات موجود در ساماندهی نیروی انسانی مرتفع می شود.
رئیس مرکز برنامه ریزی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش، با بیان این که با برگزاری آزمون استخدامی بیش از ۳۴ هزار معلم جدید در مهر ماه سال آینده جذب آموزش و پرورش می شوند، عنوان کرد: هدف از بومی گزینی در آزمون های استخدامی برقراری عدالت آموزشی از حیث ساماندهی مطلوب نیروی انسانی و ایجاد توازن در ارائه خدمات آموزشی، پرورشی و تربیتی در نقاط مختلف کشور به ویژه مناطق محروم و کم برخوردار است.
خبر 15 دی ۱۴۰۰- خبر پیش بینی انتشار فراخوان آزمون آموزش و پرورش در دی ماه
سرپرست معاونت برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: مجوز استخدام ۳۴ هزار و ۷۳۱ نفر در آموزش و پرورش اخذ شده است که امیدواریم بزودی فراخوان آزمون اعلام شود.
سعید عسگری سرپرست معاونت برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس درباره پیگیریهای این وزارتخانه برای تامین نیروی انسانی، اظهار کرد: مجوز استخدام ۳۴ هزار و ۷۳۱ نفر در آموزش و پرورش اخذ شده است.
وی در پاسخ به این پرسش که «چرا روند جذب نیرو در آموزش و پرورش با تاخیر مواجه شده است؟»، گفت: مشکل از طرف آموزش و پرورش نیست؛ با توجه به تغییرات دولت، روند جذب هم تاخیر پیدا کرد چرا که بعضی از وزرای دستگاههای دیگر ایراد گرفته بودند که باید مطالعه کنیم.
* پیشبینی شده است که فراخوان آزمون در دی ماه ارائه شود
عسگری با بیان اینکه قرار شد برای صدور دفترچه آزمون استخدامی اقدامات لازم انجام شود، عنوان کرد: هرچقدر زودتر آزمون استخدامی برگزار شود، به نفع ما خواهد بود.
وی ادامه داد: پذیرفتهشدگان نهایی آزمون باید دوره ببیند و اول مهر سال بعد سر کلاس حضور داشته باشند، به همین دلیل هرچقدر زودتر آزمون برگزار شود، بهتر است.
سرپرست معاونت برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: پیشبینی شده است که فراخوان آزمون در دی ماه ارائه شود که امیدواریم اتفاق بیفتد.
یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش روز ۴ دی در اولین نشست خبری خود با تاکید بر تحقق عدالت آموزشی و توزیع عادلانه نیروی انسانی در نقاط مختلف کشور، اظهار کرد: مجوز اولیه استخدام بیش از ۳۴ هزار نفر را گرفتهایم که در مناطق مرزی، عشایری و مناطقی است که مدتهاست به علت عدم استقرار توزیعی و ترمیمی در وضعیت نامناسبی هستند.
تعدادی از مخاطبان خبرگزاری فارس نیز با ثبت پویشی در سامانه فارس من، نوشتند: «با توجه به نزدیک شدن به پایان سال و وعدههای مکرر مسوولین مربوط، از ابتدای سال جاری برای برگزاری آزمون استخدامی و عدم تحقق وعدهها تا این لحظه ما فارغالتحصیلان بیکار و مشتاق حرفه معلمی درخواست داریم هر چه سریعتر تاریخ برگزاری آزمون استخدامی ماده ۲۸ آموزش پرورش مشخص شود».
خبر ۱3 دی ۱۴۰۰- برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در یکی دو ماه آینده
معاون حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش گفت: این وزارتخانه در نظر دارد برای کمبود معلم، دانش آموخته هایی با مدرک کارشناسی به بالا از سایر دانشگاه ها را در آزمون جذب و استخدام کند.
آقای قاسم احمدی لاشکی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: دفترچه آزمون تهیه و به سازمان سنجش تحویل داده شده است و آزمون در یکی دو ماه آینده برگزار میشود.
وی گفت: در حال اخذ مجوز برگزاری آزمون از سازمان امور اداری و استخدامی هستیم و تعداد ۳۴ هزار و ۸۰۰ نفر پذیرفته خواهند شد که از مهر ۱۴۰۱ وارد کلاسهای درس میشوند.
آقای احمدی لاشکی افزود: این افراد پس از گذراندن دوره یک ساله در دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی به استخدام آموزش و پرورش درخواهند آمد.
وی ادامه داد: سازمان برنامه و بودجه اعتبار لازم برای استخدام این معلمان را در نظر گرفته است و اسامی پذیرفته شدگان ۲ تا ۳ برابر ظرفیت پذیرش اعلام میشود و از بین این افراد ۳۴ هزار و ۸۰۰ نفر پذیرفته خواهند شد.
معاون حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: دانش آموختگان دانشگاهها براساس بوم هر استان پذیرفته خواهند شد و در صورت جابجایی از یک استان به استان دیگر رابطه استخدامی آنها قطع میشود و شخص دیگری جایگزین آنها خواهد شد.
آقای احمدی لاشکی گفت: از معلمان تعهد خدمتی ۱۰ ساله گرفته میشود که در مدارس همان استان مشغول به تدریس شوند.
وی افزود: برای حل مشکل کم شدن حقوق و بیمه معلمان خرید خدمات نامهای به رئیس دفتر رئیس جمهور و مجلس شورای اسلامی ارسال کرده ایم تا اعتبار حقوق این معلمان به طور کامل پرداخت شود.
آقای احمدی لاشکی گفت: از طریق مجلس هم پیگیر هستیم تا رای دیوان محاسبات برای بیمه معلمان خرید خدمات را تغییر دهیم.
وی ادامه داد: براساس رای دیوان محاسبات حداکثر ساعت کار معلمان خرید خدماتی از ۴۴ به ۲۴ ساعت کاهش یافته و بیمه آنها ۲۰ روزه در نظر گرفته شده است.
معاون حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش به حل مشکل معلمان مشمول استخدام دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی اشاره کرد و گفت: طبق قانون معلمانی که دوره یک ساله از یکی از این دو دانشگاه را گذرانده و در آزمون اصلح دانشگاه پذیرفته شده اند باید احکام حقوقی خود را دریافت کنند.
آقای احمدی لاشکی افزود: پیگیر افزایش حقوق سرایداران و خدمتگزاران مدارس از سازمان امور اداری و استخدامی نیز هستیم.
سهمیه «استخدامی» آموزش و پرورش اعلام شد
انتشار در دوشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۰
رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش راجع به آخرین وضعیت برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در سال جاری فرمود: از ماه خرداد امسال آماده برگزاری آزمون هستیم. توزیع سهمیه انجام شده است و ما فقط منتظریم که سازمان اداری و استخدامی مجوز برگزاری آزمون را به سازمان سنجش بدهد و همچنین به محض صدور مجوز، ثبتنام آغاز و آزمون برگزار می گردد.
ناصر سلیمانزاده در گفتوگو با ایسنا، با گفتن اینکه امسال ۵۱ هزار سهمیه استخدامی گرفتیم که ۲۶ هزار سهمیه مربوط به متعهدین خدمت بوده است که آزمونشان برگزار شد اظهار کرد: در حال حاضر همه پذیرفتهشدگان در دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی مشغول به تحصیل می باشند و چهارسال دیگر معلم ما خواهند بود.
همچنین وی افزود: ۲۵ هزار سهمیه استخدام ما باقی مانده که از محل ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان یعنی برگزاری آزمون استخدامی جذب می گردند. تقریبا ۹۸۰۰ سهمیه هم از سال گذشته باقی مانده که روی همدیگر حدود ۳۴ هزار و ۸۰۰ سهمیه استخدام میشود.
رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش راجع به زمان برگزاری آزمون استخدامی فرمود: ما از خرداد ماه امسال آماده برگزاری آزمون هستیم. توزیع سهمیه انجام شده و فقط منتظریم که سازمان اداری و استخدامی مجوز برگزاری آزمون را به سازمان سنجش بدهد که به محض صدور مجوز، ثبتنام آغاز و آزمون برگزار می شود
سلیمانزاده افزود: خود ما حتما پیگیر برگزاری آزمون هستیم، زیرا کمبود نیرو وجود دارد و اگر این افراد جذب گردند باید یک دوره مهارتآموزی نیز بگذرانند تا بتوانیم مهر ۱۴۰۱ از آنها به عنوان معلم استفاده کنیم
منبع : خبرگزاری ایسنا
اعلام زمان ثبتنام تبدیل وضعیت ایثارگران و مشمولان استخدامی معلمی
انتشار در شنبه 4 آذر ۱۴۰۰
زمان و نحوه ثبت نام مشمولان تبدیل وضعیت ایثارگران (مشمول بند (د) تبصره ۲۰ قانون بودجه)، سری پنجم مشمولان قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریس، آموزشیاران نهضت سوادآموزی، مربیان پیش دبستانی، خرید خدمات آموزش و تمام جاماندگان سریهای قبلی اعلام شد.
به گزارش روز شنبه ، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرهنگیان اعلام کرد تنها مرجع اطلاع رسانی در خصوص مسایل مرتبط با دوره مهارت آموزی، پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه فرهنگیان به نشانی https://cfu.ac.ir/ و پرتال معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی به نشانی https://cfu.ac.ir/moavenateamoozesh است.
پذیرفته شدگان پس از مراجعه به آدرس فوق در زمان مقرر، از طریق قسمت «ثبت نام و ورود دوره های مهارت آموزی» و با استفاده از «کد رهگیری» و «کد ملی» وارد سامانه شوند و در این صفحه علاوه بر مشاهده مشخصات و رشته، استان و پردیس یا مرکز محل آموزش خود را که یکی از پردیس ها یا مراکز دانشگاه فرهنگیان در کل کشور می باشد مشاهده کنند.
الف – ثبت نام غیرحضوری
مهارت آموز باید قبل از ورود به فرایند ثبت نام، مدارک ذیل را آماده کند:
اسکن کلیه صفحات شناسنامه
اسکن پشت و روی کارت ملی
اسکن عکس پرسنلی
اسکن کارت پایان خدمت و یا کارت معافیت (برای برادران)
اسکن گواهینامه یا دانشنامه مدرک تحصیلی مورد تایید استان سهمیه خدمتی
اسکن گواهی قبولی در آزمون داخلی برای مشمولین نهضت سوادآموزی
اسکن معرفی نامه استان سهمیه خدمتی (این معرفی نامه بدون کد رهگیری، مهر و امضا فاقد اعتبار است)
اسکن رسید پرداخت اینترنتی شهریه پودمان اول
ب- نحوه پرداخت اینترنتی شهریه دوره مهارت آموزی
مهارت آموزان باید بعد از اطلاع از محل آموزش خود و قبل از بارگذاری مدارک ثبت نام، با مراجعه به آدرس https://hadaf.cfu.ac.ir وارد «سامانه هدف» شده و از طریق «لینک پرداخت» نسبت به واریز مبلغ ۷،۵۰۰،۰۰۰ ریال (معادل هفتصدو پنجاه هزار تومان) اقدام و تصویر رسید آن را در طی مراحل ثبت نام بارگذاری کنند.
تذکر ۱: مهارت آموز موظف است با اطلاع از محل آموزش خود، وارد سامانه پرداخت شهریه شود تا مبلغ شهریه را به حساب پردیس محل آموزش واریز کند.
تذکر۲ : توصیه می شود مهارت آموزان برای جلوگیری از مشکلات سیستمی درپرداخت شهریه، از مرورگر فایرفاکس استفاده کنند. شماره های ۰۲۱۸۷۷۵۱۷۵۶ و ۰۲۱۸۷۷۵۱۴۲۷ مربوط به پاسخگویی در زمینه مشکلات فنی پرداخت شهریه است.
تذکر۳: مهارت آموزان می بایست برای پرداخت شهریه در سامانه هدف، «کد رهگیری را به همراه عدد ۱۴۰۰» به عنوان «نام کاربری» و «کد ملی» به عنوان «رمز» وارد کند (مثال برای کد رهگیری ۸۶۵۴۸۶۶ نام کاربری ۱۴۰۰۸۶۵۴۸۶۶ و رمز عبور ۱۵۵۰۴۶۵۷۱۵ که کد ملی شخص است).
تذکر ۴: مهارت آموز موظف است تا قبل از شروع پودمان دوم، مبلغ باقی مانده شهریه کل دوره مهارت آموزی را در همین سامانه واریز و کد پیگیری آن را تا پایان دوره مهارت آموزی خود حفظ نموده و به محل آموزش خود تحویل دهد (شهریه کل دوره مهارت آموزی ۱۵،۳۳۳،۷۰۳ ریال است و شهریه پودمان اول : ۷،۵۰۰،۰۰۰ ریال و شهریه پودمان دوم : ۷،۸۳۳،۷۰۳ ریال است). مسئولیت عدم پرداخت کامل شهریه تا پایان دوره، بر عهده مهارت آموز است.
ج- نحوه مشخص شدن محل آموزش مهارت آموز و ارتباط با محل آموزش تا انتهای دوره مهارت آموزی
مهارت آموزان برای اطلاع از محل آموزش دوره مهارت آموزی خود و شروع ثبت نام غیرحضوری از ساعت ۱۲ ظهر روز سه شنبه ۳۰ آذر ماه تا ۱۲ شب پنجشنبه ۲ دی ماه فرصت دارند به سامانه ثبت نام مهارت آموزان دانشگاه فرهنگیان به نشانی ttc.cfu.ac.ir مراجعه کنند.
مهارت آموزان باید پس از مراجعه به آدرس فوق، در قسمت «ثبت نام و ورود دوره های مهارت آموزی» با استفاده از «کد رهگیری» و «کد ملی» خود وارد سامانه شوند و در این صفحه علاوه بر مشاهده مشخصات و رشته، استان و پردیس یا مرکز محل آموزش خود را که یکی از پردیس ها یا مراکز دانشگاه فرهنگیان در کل کشور است مشاهده کنند و فرایند بارگذاری مدارک و ثبت نام غیرحضوری خود را تا انتها ادامه دهند.
مهارت آموزان پس از مشخص شدن استان و پردیس محل آموزش و ثبت نام غیرحضوری، می بایست به سایت دانشگاه فرهنگیان استان محل آموزش خود (به عنوان مثال مهارت آموزان استان آذربایجان شرقی به سایت «دانشگاه فرهنگیان مدیریت امور پردیس های استان آذربایجان شرقی») مراجعه و اطلاعیه ها و برنامه های مربوط به دوره مهارت آموزی را از طریق این سایت دریافت کنند. همچنین شماره تلفن و آدرس محل آموزش مهارت آموزان در این سایت برای پاسخگویی حضوری و یا تلفنی مشخص شده است.
تذکر ۵ : توصیه می شود مهارت آموزان به هیچ وجه، رمز عبور خود را تا پایان دوره، تغییر ندهند تا دچار مسائلی مانند فراموشی رمز و یا سایر مشکلات سیستمی نشوند.
تذکر ۶ : مهارت آموزان باید در صورت بروز مشکل در هر یک از مراحل ثبت نام (با استفاده از شماره تلفن های مندرج در سایت پردیس یا مرکز محل آموزش) به مسئول ذیربط مراجعه کنند.
تذکر۷ : با توجه به برگزاری غیرحضوری دوره های مهارت آموزی، هرگونه جابه جایی محل آموزش در این دوره ها، مطلقا ممنوع می باشد و به چنین تقاضاهایی ترتیب اثر داده نخواهد شد.
د- ثبت نام حضوری
ثبت نام حضوری افراد بر اساس برنامه اعلام شده در سایت مدیریت امور پردیس های استانِ محل آموزشِ مهارت آموزان در طول پودمان اول انجام خواهد شد.
تذکر۸ : ثبت نام حضوری تنها از کسانی به عمل خواهد آمد که اقدام به ثبت نام غیرحضوری کرده باشند.
مدارک مورد نیاز برای ثبت نام حضوری عبارتند از:
پرینت ثبت نام غیرحضوری در سامانه آموزشی دانشگاه
اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه
اصل و کپی کارت ملی
اصل و کپی گواهینامه یا دانشنامه مدرک تحصیلی مورد تایید استان سهمیه خدمتی
اصل و کپی کارت پایان خدمت یا معافیت خدمت (برای برادران)
اصل و کپی گواهی قبولی در آزمون داخلی برای مشمولین نهضت سواد آموزی
اصل معرفی نامه استان سهمیه خدمتی (این معرفی نامه بدون کد رهگیری، مهر و امضا فاقد اعتبار است)
۲ قطعه عکس پرسنلی
تذکر ۹: عدم مراجعه حضوری پذیرفته شدگان، طبق برنامه اعلامی مدیریت امور پردیس های استان مربوطه به معنی انصراف از دوره تلقی می شود.
شروع و نحوه برگزاری دوره مهارت آموزی:
دوره مهارت آموزی شامل دو پودمان است که پودمان نخست آن از روز چهارشنبه یکم دی ماه آغاز می شود. مهارت آموزان باید پس از ثبت نام به سایت استان محل آموزش خود مراجعه و متنظر اطلاعیه ها و برنامه های استان و پردیس محل آموزش خود باشند. پودمان اول این دوره مهارت آموزی، به دلیل شرایط حال حاضر کشور و جلوگیری از شیوع بیماری کرونا، به صورت الکترونیکی (آنلاین و آفلاین) برگزار می شود.
بدین منظور علاوه بر برگزاری تعدادی کلاس آنلاین (براساس برنامه اعلام شده از استان محل آموزش)، بسته های یادگیری (به صورت ارائه فیلم یا کتب آموزشی) در آدرس ftp://file.cfu.ac.ir (فقط با مرورگر اینترنت اکسپلورر) در نظر گرفته شده است که از روز چهارشنبه مورخ یکم دی ماه نیز در دسترس و قابل استفاده است.
تذکر۱۰ : پاسخگویی به مشکلات مهارت آموزان پس از ورود به سامانه و مشخص شدن محل آموزش، برعهده استان محل برگزاری دوره است، بنابراین اکیداً از مراجعه حضوری یا تلفنی مهارت آموزان به سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان خودداری شود.
تذکر۱۱ : به مهارت آموزان محترم توصیه می شود تا پایان دوره، مرتبا اطلاعیه های پورتال اصلی دانشگاه فرهنگیان و اطلاعیه های پردیس و مرکز محل آموزش خود را پیگیری کنند. بدیهی است دانشگاه فرهنگیان اخبار مندرج در سایر مراجع اطلاع رسانی، اعم از سایت های خبری و شبکه های اجتماعی را تایید نکرده و هیچ مسئولیتی در قبال آنها ندارد.
تذکر ۱۲: مسئولیت ناشی از بی توجهی به مفاد این اطلاعیه و اطلاعیه های بعدی مندرج در پرتال دانشگاه فرهنگیان، بر عهده مهارت آموزان است.
خبر ۲۸ آذر ۱۴۰۰- آزمون استخدام آموزش و پرورش برای جذب ۳۴ هزار و ۸۰۰ نفر سریعاً برگزار شود
آزمون استخدام آموزش و پرورش برای جذب ۳۴ هزار و ۸۰۰ نفر سریعاً برگزار شود
قاسم احمدی لاشکی نماینده ادوار نهم و دهم مجلس شورای اسلامی و معاون حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش در گفتگویی با رسانه ملی اظهار داشت: با ۲۵ هزار نفر مجوزی که جدیداً اخذ کردیم و با ۹۸۰۰ سهمیه ای که از قبل مانده است، در مجموع ۳۴ هزار و ۸۰۰ نفر سهمیه جهت استخدام در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی فراگیر دستگاههای اجرایی و آموزش و پرورش داریم که باید سریعاً آزمون جذب برای این افراد برگزار شود.
منتظر بارگذاری دفترچه بر روی سایت سازمان سنجش پس از صدور مجوز نهایی سازمان امور استخدامی کشور هستیم.
خبر 24 آذر ۱۴۰۰- بررسی آخرین تغییرات دستور العمل برگزاری آزمون استخدامی فراگیر دستگاههای اجرایی
تغییرات در قوانین هر آزمون لازمه بهبود شرایط و همچنین ایجاد برابری در رقابت میباشد. از این رو به بررسی آخرین تغییرات آزمون میپردازیم. به موجب این تغییرات شرایط برای شرکت در آزمون برای افراد بیشتری فراهم می شود. حذف شرط معدل، افزایش ظرفیت پذیرش جهت مصاحبه، ایجاد امکان جایگزینی فرد انصراف داده از روند استخدامی با نظر بعدی در لیست ذخیره و ایجاد یک فُرجه سه ماهه برای مشمولین، دانشجویان در حال تحصیل و افراد معاف از خدمت بخشی از این تغییرات مهم می باشد.
آخرین تغییرات قوانین
حذف شرط معدل
به دنبال شکایت از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان اداری و استخدامی کشور، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مدیرکل تدوین و هماهنگی مقررات اداری و استخدامی وزارت نفت، وزارت اطلاعات و سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور و درخواست اصلاح رویه دستگاههای اجرایی و ابطال اطلاعیه تسهیل در شرایط ثبتنام نیروهای پیمانکاری شاغل در فعالیتهای مستمر و غیر پروژهای وزارت نفت، شاکی شرط معدل در استخدام را خلاف اصل عدالت و اصل ۲۸ و بند ۲ اصل ۴۴ قانون اساسی دانسته و عدم سنجش فارغ التحصیلان به وسیله آزمونی واحد توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و لحاظ نمودن معدل به عنوان شرط شرکت در آزمون اولیه استخدامی توسط دستگاههای اجرایی را زمینه تضییع حقوق افرادی دانست که از طریق آگهی آزمونهای استخدامی دستگاه دولتی و نهادهای نظامی و امنیتی، جویای کار هستند.
تغییر در ماده ۱۳ دستور العمل نحوه برگزاری آزمون
تغییرات ماده ۱۳ |
---|
قانون قبلی | قانون فعلی (بخشنامه ۴۷۸۵۷) |
شرط لازم برای انتخاب افراد جهت انجام مصاحبه استخدامی، کسب حد نصاب میباشد و انتخاب افراد بر اساس مجموع نمره فضلی آنان (با وزن چهل درصد (۴۰%) برای حیطه عمومی و شصت درصد (۶۰%) برای حیطه تخصصی) به تعداد "دو (۲) برابر" ظرفیت پذیرش در هر شغل و محل مورد تقاضا صورت میپذیرد. | شرط لازم برای انتخاب افراد جهت انجام مصاحبه استخدامی، کسب حد نصاب میباشد و انتخاب افراد بر اساس مجموع نمره فضلی آنان (با وزن چهل درصد (۴۰%) برای حیطه عمومی و شصت درصد (۶۰%) برای حیطه تخصصی) به تعداد "سه (۳) برابر" ظرفیت پذیرش در هر شغل و محل مورد تقاضا صورت میپذیرد. |
- الحاقی تبصره چهار: در صورت درخواست دستگاه اجرایی و موافقت سازمان، معرفی افراد برای مصاحبه استخدامی تا پنج برابر ظرفیت استخدامی، مشروط بر اینکه در زمان ثبت نام به داوطلبان اطلاع رسانی گردد، امکانپذیر خواهد بود.
اصلاح تبصره یک ماده ۱۹ دستور العمل نحوه برگزاری آزمون
متن اصلاحیه: «تبصره ۱- در صورت انصراف کتبی یا عدم مراجعه پذیرفته شدگان نهایی ظرف مهلت مقرر، قبل از صدور حکم کارگزینی و یا خروج از خدمت آنان تا شش ماه پس از صدور حکم کارگزینی، دستگاه اجرایی میتواند با رعایت مفاد این دستورالعمل نسبت به جایگزینی نفرات ذخیره به ترتیب نمره فضلی در همان شغل و محل مورد تقاضا اقدام نماید.»
تغییر در ماده ۲۳ دستور العمل نحوه برگزاری آزمون
تغییرات ماده ۲۳ |
---|
قانون قبلی | قانون فعلی (بخشنامه ۴۷۸۵۷) |
ملاک عمل در خصوص محاسبه تاریخ فراغت از تحصیل، اتمام خدمت دوره ضرورت و یا معافیت " آخرین روز ثبت نام" امتحان مشترک فراگیر و برای محاسبه سن افراد، اولین روز ثبت نام امتحان مشترک فراگیر میباشد. | ملاک عمل در خصوص محاسبه تاریخ فراغت از تحصیل، اتمام خدمت دوره ضرورت و یا معافیت دائم " سه ماه پس از آخرین روز ثبت نام امتحان" مشترک فراگیر و برای محاسبه سن افراد، اولین روز ثبت نام امتحان مشترک فراگیر میباشد. |
- مثال: با انجام این تغییر، در صورتی که فرضاً آزمون در تاریخ ۱ دی ماه برگزار گردد، سه ماه پس از آن شما میتوانید فارغ التحصیل شوید و یا در صورتی که در سه ماه پایانی خدمت سربازی خود هستید، میتوانید در آزمون شرکت کرده و سه ماه پایانی خدمت خود را نیز سپری کنید.
تغییر بسیار مهم دیگری که در دستورالعمل نحوه برگزاری آزمون فراگیر داده شده است، مربوط به شرایط بومی گزینی میباشد. این تغییرات را به شرح زیر میتوانیم بررسی کنیم:
شروط اصلی بومی گزینی
سکونت به مدت حداقل ده سال
توضیح شروط اصلی بومی گزینی
فرد متولد آن شهرستان باشد
به موجب این قانون، فرد متقاضی بومی گزینی باید متولد شهرستانی که تقاضای شغل/شهرستان آن محل را دارد باشد.
سکونت به مدت حداقل ۱۰ سال
استفاده از اولویت بومی از طریق سکونت به موجب تایید ساکن بودن و حداقل ده سال سکونت با ارائه استشهاد محلی (بر اساس فرم پیوست) ممهور به مهر نیروی انتظامی (پاسگاه یا کلانتری محل) در شهرستان مورد تقاضا خواهد بود.
تبصره مدت زمان سکونت
داشتن گواهی تحصیل در مقاطع تحصیلی ابتدایی، راهنمایی یا دبیرستان در شهرستان محل مورد تقاضا با تایید اداره آموزش و پرورش شهرستان مربوطه میتواند به عنوان تمام یا قسمتی از سابقه ده سال سکونت به شرط ارائه استشهاد محلی مبنی بر تایید ساکن بودن فعلی فرد در شهرستان محل مورد تقاضا ملاک محاسبه قرار گیرد.
توضیح ماده ۲۵
تخصیص مجوزهای استخدامی مربوط به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته تا صد درصد (۱۰۰%) به نیروهای بومی آن مناطق با پیشنهاد دستگاه اجرایی و تایید سازمان امکان پذیر است.
از جمله مهمترین دغدغههای سازمانها و وزارتخانهها جذف افراد نخبه به سازمان خودشان میباشد. اما از آنجایی که سربازی عاملی بر سر این مسیر است، قانونی تحت عنوان "معافیت نخبگان از ارائه کارت پایان خدمت نظام وظیفه در زمان شرکت در آزمونهای استخدامی دستگاههای اجرایی" در تاریخ ۶ آذر ماه سال ۱۴۰۰ به تصوی رسید. مشروح این قانون به صورت زیر است:
با عنایت به ماده (۸) مصوبه شماره ۶۷۹۵/۱۴۰۰/دش مورخ ۰۵/۰۵/۱۴۰۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی، دانش آموختگان برتر مشمول تسهیلات خدمت نظام وظیفه تخصصی بنیاد ملی نخبگانی که پروژه تحقیقاتی جایگزین خدمت مورد تایید مرکز نخبگان و استعدادهای برتر نیروهای مسلح را شروع نموده و دوره آموزش نظامی خود را طی نمودهاند، میتوانند قبل از صدور کارت پایان خدمت در آزمونهای استخدامی دستگاههای اجرایی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری ثبت نام نمایند.
این دسته از افراد در صورت پذیرفته شدن در آزمون استخدامی، حداکثر تا یک سال (۱۲ ماه) پس از تاریخ برگزاری آزمون، نسبت به ارائه گواهی پایان خدمت خود به دستگاه اجرایی استخدام کننده اقدام نمایند. در صورت عدم ارائه گواهی پایان خدمت توسط افراد مذکور در زمان مقرر، ادامه فرایند استخدامی آنها متوقف گردیده و حتی در صورت قبولی نهایی در آزمون مربوطه، استخدام و به کارگیری آنها کان لم یکن تلقی میشود. همچنین صدور شماره مستخدم، انعقاد قرارداد پیمانی و صدور حکم کارگزینی در بازه زمانی تعیین شده منوط به ارائه کارت پایان خدمت یا معافیت دائم میباشد.
حال باید منتظر آغاز فرایند ثبت نام در آزمون نهم دستگاههای اجرایی باشیم تا ببینیم این آزمون به چه میزان مورد اقبال و رضایت متقاضیان مشاغل دولتی میباش
پرسش و پاسخ وزیر آموزش و پرورش در خصوص استخدام معلمان
انتشار در دوشنبه 15 آذر ۱۴۰۰
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه وضع مدارس تا حذف کنکور بهتر نمیشود، گفت: ساختار سازمانی تعلیم و تربیت کودک نباید تکراری باشد بلکه باید ساختاری نوین باشد و در این نباید مسیر عجله کنیم.
به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، یوسف نوری، دانشآموخته مرکز تربیت معلم است و فعالیت خود را در آموزش و پرورش از مدارس ایلام آغاز کرده است؛ او در این وزارتخانه سلسله مراتب اداری را طی کرده و سمتهای مختلفی از جمله مربی پرورشی، معاون پرورشی منطقه آموزش و پرورش ایلام، معاون پشتیبانی ادارهکل آموزش و پرورش ایلام و تهران، مدیر هسته گزینش ایلام، رئیس آموزش و پرورش استان ایلام، مدیرکل برنامه و بودجه وزارت آموزش و پرورش و رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش را داشته است.
اکنون که نوری مسوولیت وزارت آموزش و پرورش را به عهده دارد، درباره برخی موارد به گفتوگو نشستیم تا ببینیم وی چه برنامههایی برای وزارت آموزش و پرورش دارد.
در این گفتوگو وی درباره برنامهاش برای سازمان تعلیم و تربیت کودک صحبت کرد و عنوان کرد که «ساختار سازمانی تعلیم و تربیت کودک نباید تکراری باشد بلکه باید ساختار سازمان، نوین باشد» همچنین درباره وضعیت نیروی انسانی آموزش و پرورش گفت: «اسناد بالادستی و قوانین آموزش و پرورش، اجازه ورود نیرو را تنها از مبادی دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی داده است.
وزیر آموزش و پرورش درباره استخدام در آموزش و پرورش نیز بیان کرد: « در جایی که ما به اضطرار نیاز به جذب نیرو هستیم باید بهترین نیروها جذب شوند و در دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی آموزش ببینند و همچنین در صورت داشتن صلاحیت وارد چرخه تدریس شوند».
ساختار سازمانی تعلیم و تربیت کودک نباید تکراری باشد
* آقای نوری، اولین پرسشمان درباره کودکان است؛ سازمان تعلیم و تربیت کودک در چندین ماه گذشته روند شکلگیری را آغاز کرده است. برنامه شما برای این سازمان چیست؟
دغدغهای در نظام تعلیم و تربیت نسبت به وضعیت کودکان وجود داشت که با ایجاد سازمان تعلیم و تربیت کودک، برطرف شد. ایجاد این سازمان حاصل مطالعات زیاد بود که نشان میداد، برای تعلیم و تربیت کودکان پیشدبستانی برنامهای نداریم و برنامههای آنها عمدتا تقلیدی بوده یا بر اساس نظریات علمای تعلیم و تربیت و فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی نبود.
بچهها را آموزش نمیدهیم که نمره بگیرند و از روشهای ابتدایی، قدیمی و منسوخ استفاده نمیکنیم
ساختار سازمانی تعلیم و تربیت کودک نباید تکراری باشد که باز بگوییم دچار روزمرگی و تقلیدی شد. باید ساختار سازمان، نوین باشد و در این مسیر عجله نکنیم و حواسمان باشد که این سازمان مردمی باشد یعنی با مشارکت مردم باشد؛ مردمی که میگوییم منظور آحاد مردم نیست بلکه مثلا نهادها، گروهها، خیریهها و انجمنهای واجد صلاحیت، حوزههای علمیه و دانشگاههای دارای رشتههای تعلیم و تربیت است.
به عنوان مثال مجتمعهای آموزشی پیشدبستانی زیر نظر یک دانشگاه تشکیل شود و برنامه درسی، اهداف، محتوا، روشهای آموزش و ارزشیابی مبتنی بر فلسفه تربیت اسلامی ارئه شود و اینگونه میتوانیم نتیجه بگیریم.
نباید پیشدبستانیها را به کلاسهای پرجمعیت و کتابهای پرحجم تبدیل کنیم و همچنین باید روشهای جذاب و متنوع برای آموزش را در نظر بگیریم؛ بچهها را آموزش نمیدهیم که نمره بگیرند و از این روشهای ابتدایی، قدیمی و منسوخ استفاده نمیکنیم. از سوی دیگر مربی باید توانمند باشد و برایش برنامه داشته باشیم.
* در حال حاضر سازمانها و نهادهای مختلف مهدکودک دارند، آیا آنها باز هم میتوانند ورود کنند؟
بله، همه میتوانند وارد شوند. اما نه با روشی که در حال حاضر ارائه میشود؛ روشهایی که نیاز کودک است و برای آینده کودک بسیار مهم است، باید ارائه شود.
* شما در برنامهتان در توصیف وضع موجود، به ضعف دسترسی به آموزش رایگان و باکیفیت، بازماندگی از تحصیل ۱۷ درصد از افراد مشمول دوره متوسطه دوم، عدم دسترسی ۱.۲ میلیون دانشآموز به خدمات آموزش و پرورش مجازی در دوره کرونا، تحصیل بیش از ۱۴ درصد از دانش آموزان کشور در مدارس غیردولتی شهریهای، پایین بودن میانگین معدل آزمونهای نهایی دوره (متوسطه دوم متوسطه نظری: ۱۲.۵ و متوسطه فنی و حرفه ای ۷.۴۵)، نیاز شدید ۳۰ درصد از دانشآموزان به توانمندسازی مرتبط با آسیبهای اجتماعی، تقلیل مشارکت و ضعف مشارکت پذیری، سهم ۴ درصدی مدارس هیات امنایی، رتبه پایین ایران در آزمونهای بین المللی دانش آموزی از جمله رتبه ۴۸ از ۵۸ کشور شرکت کننده در آزمون علوم پایه چهارم و رتبه ۵۰ از ۵۹ کشور شرکت کننده در آزمون ریاضی هشتم در تیمز ۲۰۱۹ و چالش نیروی انسانی اشاره کردی؟ در این خصوص چه اقداماتی میخواهید انجام دهید؟
این سوال پر از توضیحات است. در همان برنامه به چرخشهای تحول آفرین اشاره کردم یعنی از تضمین صرف دسترسی به خدمات آموزشی به تضمین آموزش و پرورش باکیفیت برای همه؛ از آموزش متکی بر انباشت اطلاعات به تقویت آموزشهای مهارتی و کاربردی در همه ساحتهای تربیتی؛ از تصمیمگیری متمرکز دولتی به افزایش تصمیمسازی و تصمیمگیری اجتماعی و مردمی؛ از یکساننگری مدیریتی ـ آموزشی به تنوع و نوآوری در الگوهای مدیریتی و برنامههای آموزشی و پرورشی؛ از مشارکت صرفاً مالی خانوادهها به مشارکت چندوجهی اجتماعی - تربیتی خانوادهها، مردم و نهادهای دولتی
و عمومی و غیردولتی؛ از مدرسه انتفاعی به مدرسه غیرانتفاعی؛ از شان اجرایی مدیر و معلم به مشارکت جویی فعال فرهنگی-تربیتی ایشان؛ این موارد چرخشهایی است که در برنامهها قرار است صورت گیرد.
لزوم ساماندهی دقیق نیروی انسانی آموزش و پرورش
* یکی از مشکلات عمدهای که در حال حاضر وزارت آموزش و پرورش با آن دست و پنجه نرم میکند، موضوع نیروی انسانی است؛ از حیث کمبودی که وجود دارد و همچنین از حیث ساماندهی نیروی انسانی فعلی آموزش و پرورش؛ در این خصوص چه برنامهای دارید؟
آموزش و پرورش سالهاست که با چالش نیروی انسانی مواجه است. اما چه زمانی میتوان برنامه مناسبی داشت؟ اول باید وضع موجود را به طور کامل ارزیابی کرد و متناسب با شرایط موجود برنامه ارائه داد.
اسناد بالادستی و قوانین آموزش و پرورش، اجازه ورود نیرو را تنها از مبادی دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی داده است
اسناد بالادستی و قوانین آموزش و پرورش، اجازه ورود نیرو را تنها از مبادی دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی داده است و این موضوع بسیار مهم است که رعایت شود.
نکته دیگر مواردی است که در ساماندهی نیرو باید حتما مدنظر قرار گیرد مثلا در بحث نقل و انتقالات، نباید در مناطقی که کسری نیرو داریم، خروجی داشته باشیم و نیرو در جایی که نیاز است، حضور داشته باشد. در دوره متوسطه میتوان از اضافه تدریس استفاده کرد اما در دوره ابتدایی شرایط متفاوت است.
* نظرتان درباره ماده ۲۸ چیست؟ در این سالها نقدهای بسیار زیادی به ماده ۲۸ شده است؟ برخی معتقدند که ماده ۲۸ تنها برای این بوده است که در رشتههایی که دانشگاه فرهنگیان، امکان آموزش ندارد، جذب نیرو صورت گیرد اما اکنون بخش عمدهای از نیروهای آموزش و پرورش از این طریق تامین میشود؟
به نظر بنده، در استفاده از ماده ۲۸ و با توجه به شرایط نیروی انسانی آموزش و پرورش، این ماده باید مسیری برای ورود نیروهای نخبه و کلیدی برای آموزش و پرورش از طریق دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی باشد.
جذب نیرو از طریق دیگر در آموزش و پرورش، به کیفیت آموزش لطمه میزند و در نتیجه در اجرای سند تحول به نتیجه نخواهیم رسید
یعنی افراد نخبهای که در سایر دانشگاهها درس خواندند بتوانند هنر معلمی را در این دو دانشگاه بگذرانند و وارد آموزش و پرورش شوند. پس در جایی که ما به اضطرار نیاز به جذب نیرو هستیم باید بهترین نیروها جذب شوند و در دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی آموزش ببینند و همچنین در صورت داشتن صلاحیت وارد چرخه تدریس شوند.
جذب نیرو از طریق دیگر در آموزش و پرورش، به کیفیت آموزش لطمه میزند و در نتیجه در اجرای سند تحول به نتیجه نخواهیم رسید چرا که محور سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، معلم است.
در ماده ۲۸، بهترینها جذب میشوند
*برخی افراد مانند کارنامه سبزها درخواست دارند که وارد آموزش و پرورش شوند و بارها برای جذب در آموزش و پرورش، مقابل این وزارتخانه تجمع کردند. برای آنها برنامهای دارید؟
ببینید جذب در آموزش و پرورش از مبادی دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی صورت میگیرد. در ماده ۲۸ هم، بهترینها جذب میشوند اما اینکه همه کسانی که در آزمون آموزش و پرورش شرکت کردند، پذیرفته شوند، امکانش نیست. اصلا آزمون و مصاحبه و گزینش برای همین است وگرنه که همه را بدون آزمون جذب میکردیم.
*برای ساماندهی افرادی که در درون آموزش و پرورش به عنوان نیروی کارمعین، خرید خدمات و معلم حقالتدریس مشغول به فعالیت هستند، برنامهای دارید؟
قطعا باید این گروهها را تعیین تکلیف کنیم که در این خصوص برنامه داریم اما یادآور میشوم که باید افراد ملاک جذب را داشته باشند نه اینکه حداقلها را دارا باشند.
**در حال حاضر همه رقابت میکنیم تا به کنکور برسیم
* برای اینکه مدرسه با کیفیت داشته باشیم چه اقداماتی باید انجام دهیم؟
برای اینکه بتوانیم برنامه مدرسه را درست کنیم باید مدرسه محوری را به صورت واقعی پیاده کنیم. مدرسه محوری در یک قالبی به عنوان مدرسه صالح آمده است. مدرسهای که تعاون و مشارکت در آن هست، اخلاق در آن حاکم است و در این مدرسه رقابت سالم وجود دارد.
مدرسه محوری در یک قالبی به عنوان مدرسه صالح آمده است. مدرسهای که تعاون و مشارکت در آن هست، اخلاق در آن حاکم است و در این مدرسه رقابت سالم وجود دارد
در حال حاضر همه رقابت میکنیم تا به کنکور برسیم تا این مانع برداشته نشود، مدارس ما بهتر نخواهد شد. پس اول مدرسه محوری است و نکته دوم، توانمندی مدیران و معلمان است. از سوی دیگر آموزش و پرورش باید از دستگاهها و نهادهای دیگر کمک بگیرد.
نکته دیگر موضوع بازطراحی برنامه درسی ملی بر اساس اسناد تحولی آموزش و پرورش و بازتولید برنامههای درسی و اهداف دورههای تحصیلی کنونی و اجرای آن به منظور تحقق تربیت همه ساحتی با تاکید بر متناسبسازی حجم و محتوای
کتب درسی و ساعات و روزهای آموزشی با توانمندیها و ویژگیهای دانشآموزان، بهرهگیری از روشهای روزآمد و فعال و خلاق و بهرهگیری از تجهیزات و فناوری های نوین آموزشی و تربیتی در راستای اهداف آموزش و پرورش است.
* نظرتان درباره مدارس غیرانتفاعی چیست؟
با مدرسه غیرانتفاعی موافقم. دقت کنید غیرانتفاعی. یعنی مدارسی که سودشان برای توسعه خودشان است.
*آیا به دنبال توسعه مدارس غیرانتفاعی هستید؟
بله، البته باز هم تاکید میکنم منظور من غیر انتفاعی است. در این مدارس، سود مالی برای افراد ندارد. بخشی از آنها، مدارس وابسته به نهادهای مختلف است
نظام ارزشیابی و پایش آموزش و پرورش در حال حاضر وجود ندارد
* در حال حاضر گلایههای زیادی نسبت به مدارس هیات امنایی وجود دارد؛ برخی میگویند از ما هزینه میگیرند اما خدمات خاصی ارائه نمیدهند؟
باید خدمات ارائه دهند؛ به هر اندازه که هزینه میگیرند باید خدمات ارائه دهند.
* چه کسی نسبت به گلایهها پاسخگوست؟
نظام ارزشیابی و پایش آموزش و پرورش در حال حاضر وجود ندارد که بگوییم کمیت و کیفیت این خدمات چقدر است و چقدر باید باشد.
** برنامههای متعدد برای رفاه فرهنگیان
* برای رفاه فرهنگیان چه برنامهای دارید؟
ببینید برنامههای متعددی را پیشبینی کردیم. از پیگیری موضوع رتبهبندی تا به نتیجه رسیدن آن و همچنین پیگیری مسائل مسکن و بیمه فرهنگیان. حتی برای صندوق ذخیره فرهنگیان هم برنامه داریم.
رفع ابهام تعداد قابل توجهی از پروندههای استخدام معلمان قرآنی در آموزش و پرورش
انتشار در یکشنبه 07 آذر ۱۴۰۰ عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی از رفع ابهام پرونده استخدام تعداد قابل توجهی از مربیان قرآنی در آموزش و پرورش خبر داد.
محمد وحیدی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به یکی از مصوبات مجلس شورای اسلامی که در سال ۹۹ در قالب جذب نیروهایی که مشغول به فعالیت در آموزش و پرورش، سواد آموزی و پیشدبستانی بودند، اظهار کرد: در راستای حل مشکل برخی از نیروهایی که به طرح «امین» معروف هستند، آموزش و پرورش شیوهنامههایی را به استانها ابلاغ کرد و نیروهایی که دارای سوابق و مستندات آموزشی بودند را مورد بررسی قرار داد و با برگزاری آزمون این نیروها مورد پذیرش قرار گرفتند.
وی در خصوص ابهامات پروندههای برخی از مربیان قرآنی تصریح کرد: طرف قرارداد برخی از این مربیان قرآنی، مدارسی در سطح استان یا استانهای دیگر بودند و پروندههای آنان دارای ابهامات بود که تعداد قابل توجهی از پرونده آنها رفع ابهام شد و مابقی در حال طی شدن مراحل رفع ابهام پرونده است.
وحیدی افزود: مربیانی که پرونده آنها رفع ابهام شده با گذراندن دورهای در دانشگاه فرهنگیان میتوانند به عنوان معلم رسمی آموزش و پرورش مشغول به کار شوند.
نماینده مردم بجنورد، مانه وسملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نیروهایی که بعد از سال ۹۲ در حوزههای مختلف سطح آموزش و پرورش فعالیت میکردند، اظهار کرد: کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در حال نهاییکردن طرحی است که بتواند نیروهایی که در آموزش و پرورش به عنوان نیروی غیر رسمی شاغل بودند را با عبور از آزمون تخصصی آموزش و پرورش و گذراندن دورهای در دانشگاه فرهنگیان به عنوان معلم استخدام کند.
خبر۲۹ آبان ۱۴۰۰ - آخرین وضعیت بررسی طرح تبدیل وضعیت استخدامی معلمان در مجلس
انتشار در شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۰نماینده مهاباد درمجلس جزیئات و آخرین وضعیت بررسی طرح تبدیل وضعیت استخدامی معلمان آموزش و پرورش در مجلس را تشریح کرد.
جلال محمودزاده نماینده مهاباد در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، در تشریح آخرین وضعیت بررسی طرح تبدیل وضعیت استخدامی معلمان آموزش و پرورش، گفت: این طرح با ۵۸ امضا تقدیم هیئت رئیسه شده و در حال حاضر به کمیسیون آموزش ارجاع و در حال بررسی در این کمیسیون است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر یک نابسامانی درجذب نیروها در آموزش و پرورش وجود دارد، افزود: در صورت تصویب این طرح وزارت آموزش و پرورش باید تمامی نیروهای خود را از طریق دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی جذب کند تا دیگر شاهد نابه سامانی در جذب نیروهای آموزشی نباشیم.
نماینده مهاباد در مجلس در تشریح بخشی از جزئیات طرح تبدیل وضعیت استخدامی معلمان آموزش و پرورش ،اظهار کرد: طرح مذکور درباره ساماندهی کلیه معلمان حقالتدریس، معلمان مدارس زیر نُرم، نیروهای دارای شناسه نیروی انسانی (کد پرسنلی) و دوره دیده در دانشگاه فرهنگیان، مربیان پیش دبستانی غیر دولتی، نیروهای خرید خدمات (برون سپار در هنرستان ها)، آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی و نیروهای خرید خدمات آموزشی است.
محمودزاده با بیان اینکه قانون در مورد نحوه بکارگیری نیروهای فوق الذکر مسکوت مانده است، گفت: لذا تذکر مذکور با توجه به همکاری،کسب تجربه و مهارت کافی این گروه ها در مدارس مناطق محروم و صعبالعبور کشور که با تعلق کمترین مزایا و عدم امنیت شغلی همراه بوده است و همچنین در جهت رفع کمبود نیروی انسانی در وزارت آموزش و پرورش و استخدام گروههای فوق و در راستای بسط عدالت تدوین شده است.
وی با بیان اینکه منابع لازم برای اجرای این طح پیشبینی شده، گفت: همچنین در این طرح آمده است که پس از تبدیل شدن به قانون، آیین نامه اجرائی آن ظرف مدت سه ماه توسط وزارت آموزش و پرورش و سازمان امور اداری و استخدامی کشور تهیه و به تصویب هیات وزیران می رسد.
نماینده مهاباد در مجلس تصریح کرد: پس از تصویب این طرح از سوی نمایندگان ، طرح برای بررسی به شورای نگهبان ارسال خواهد شد.
خبر ۲۷ آبان ۱۴۰۰ - کدام معلمان شاغل در آموزش و پرورش میتوانند در آزمون استخدامی شرکت کنند؟
انتشار در پنجشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۰ معلمان خرید خدمات آموزشی، نهضتی ها، برون سپاری و تمام معلمانی که طرف قرارداد آموزش و پرورش هستند مثل پیش دبستانی ها و مراکز دولتی می توانند در آزمون شرکت کنند. در این طرح پیشنهادی در صورت مصوب شدن مجلس نیروهای غیر دولتی نیز با سوابق خود و سنوات خدمتی بتوانند در آزمون شرکت کنند.
در صورت مصوب شدن مجلس نیروهای غیر دولتی نیز با سوابق خود و سنوات خدمتی بتوانند در آزمون شرکت کنند.
به گزارش راهبرد معاصر وحیدی عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی گفت: طرح استخدام معلمان، در کمیسیون تخصصی آموزش و پرورش با حضور سازمان اداری استخدامی و سازمان برنامه و بودجه و وزارت آموزش و پرورش تشکیل شد. طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش ۱۷۰ هزار نیرو در حوزه تعلیم و تربیت کسری داریم.
به گفته وحیدی معلمان خرید خدمات آموزشی، نهضتی ها، برون سپاری و تمام معلمانی که طرف قرارداد آموزش و پرورش هستند مثل پیش دبستانی ها و مراکز دولتی می توانند در آزمون شرکت کنند. در این طرح پیشنهادی در صورت مصوب شدن مجلس نیروهای غیر دولتی نیز با سوابق خود و سنوات خدمتی بتوانند در آزمون شرکت کنند. سنوات پایه معلمان به عنوان امتیاز در آزمون آنها در نظر گرفته میشود.
خبر ۲۵ آبان ۱۴۰۰- خبر استخدام ۳۴ هزار معلم در آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۰
انتشار در سهشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۰
رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی آموزش و پرورش: آموزش و پرورش امسال با برگزاری آزمون استخدامی ۳۴ هزار معلم جدید استخدام خواهد کرد.
استخدام ۳۴ هزار معلمآقای ناصر سلیمان زاده در مصاحبه تلفنی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: زمان آزمون استخدامی تا پایان ماه آینده مشخص خواهد شد.
وی گفت: رشته و مدارک تحصیلی مورد نیاز برای شرکت در آزمون استخدامی از طریق رسانهها اعلام میشود.
آقای سلیمان زاده افزود: احکام معلمان حق التدریس مشمول استخدام از یکم مهر امسال صادر شده و احکام معلمانی که نتیجه گزینش آنها به تاخیر افتاده از یکم آبان صادر شده است.
وی گفت: این معلمان میتوانند همچنان به صورت حق التدریس در مدارس مشغول به تدریس باشند و سنوات خدمتی آنها در ماههای آینده محاسبه خواهد شد.
رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی آموزش و پرورش افزود: هیچ معلم جدید استخدامی بدون حقوق نمیماند و حقوق این معلمان بر مبنای حکم کارگزینی پرداخت خواهد شد.
آقای سلیمان زاده اضافه کرد: احکام استخدامی معلمان حق التدریس و نهضتی که هم اکنون در حال گذراندن دوره آموزشی در دانشگاه فرهنگیان هستند در بهمن امسال صادر خواهد شد.